מרק דלעת מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל קרם של מרק דלעת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קינמון טחון, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: מרק קרם דלעת, מרק דלעת עם קצפת מתובלת, ו מרק דלעת צלוי עם סיידר שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים חמאה, סוכר חום וקינמון.
מורחים תערובת חמאה באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מניחים לחם, בצד חמאה למעלה, על תבנית אפייה.
אופים 8 עד 10 דקות, או עד הלחם הוא פריך ציפוי הוא תוסס.
חותכים כל פרוסת לחם ל 8 משולשים קטנים או ריבועים.
מטגנים בצל בחמאה בסיר בינוני עד רך.
להוסיף 1 מרק עוף יכול; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
העברת תערובת מרק לתוך מיכל של בלנדר או מעבד. תהליך עד חלקה.
מוסיפים את שאר פחית מרק, דלעת, מלח, קינמון טחון, זנגביל טחון ופלפל טחון; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם..
מוסיפים שמנת וחום דרך. אל תרתח. מצקת לתוך קערות מרק בודדות. מעל כל מנה עם קרוטונים קינמון.