מרק דלעת עם זרעי דלעת-מנטה פסטו
מרק דלעת עם פסטו זרעי דלעת עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 461 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמן זית, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק דלעת עם זרעי דלעת מנטה פסטו, מרק סקווש קלוי חריף עם פסטו זרעי דלעת, ו מרק דלורית עם כוסברה וזרעי דלעת פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מרק: בצל מטוגן וג ' ינג ' ר בשמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד הזהב, 5 דקות.
מוסיפים שום כוסברה ומבשלים עד מרכך, 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים דלעת, מרק, מלח ופלפל. מבשלים, מכוסה, עד הדלעת הוא מאוד רך, 8 עד 10 דקות. טהור בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד.
הפוך פסטו: שום פאונד, עלי נענע שלמים, מלח, ו 1 כף. שמן במרגמה לתוך הדבק גס (או להשתמש במעבד מזון).
להוסיף שמן הנותרים זרעי דלעת קילו עד מרוסק גס.
זרוק כפיות קטנות של פסטו על קערות מרק, מקשטים עם נענע חתוך, ומגישים פסטו הנותרים בצד.