מרק האיטריות של הזקן
מרק האטריות של הזקן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לך פלפל טחון, רוזמרין, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, למניה טורקיה ומרק אטריות סובה טורקיה, ו מרק אטריות הודו.
הוראות
מערבבים את מקלות העוף והמים בסיר מרק גדול ומביאים לרתיחה. מערבבים בצל, גזר, סלרי, שום, מלח, פלפל שחור, מרווה, טימין, רוזמרין, ומלח סלרי; להפחית את החום לרתיחה. לבשל עד בשר הודו הוא מאוד רך, על 2 שעות.
הסר את מקלות התיפוף טורקיה ולאפשר להתקרר. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, להפשיט את הבשר מן העצמות ואת הגידים, לקצוץ את הבשר, ולחזור למרק.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את האטריות ביצה לרתיחה עד מבושל דרך עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
ניקוז. לגרוף אטריות לתוך קערות מרק ולמלא את הקערות עם מרק טורקיה.