קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות40
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק הודו תוצרת בית

מרק הודו תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק הודו תוצרת בית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 548 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך טורקיה לחתוך, סלרי, פגר מטורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, מרק הודו תוצרת בית, ו מרק הודו תוצרת בית.

הוראות

1
לשבור את הפגר טורקיה כדי להתאים תנור הולנדי 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים מים, מלח, פלפל, תיבול עופות ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
חום לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 1 שעה 30 דקות.
4
לרפרף את כל שאריות שעולה אל פני השטח.
5
הסר עצמות, בשר עלה דפנה מן מרק; מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מעצמות לחתוך לחתיכות בגודל ביס; להפריש. להיפטר מעצמות ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
שומן רזה מן מרק; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
7
מוסיפים בשר הודו לחתוך מעצמות מרק; מערבבים שעורה.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
שעורהשעורה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
8
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
9
מערבבים גזר, בצל, סלרי ו -3 כוסות הודו מבושל. מבשלים חשפו 20 עד 25 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם, עד ירקות ושעורה במכרז. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שעורהשעורה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות