מרק הודו תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק הודו תוצרת בית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 548 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך טורקיה לחתוך, סלרי, פגר מטורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, מרק הודו תוצרת בית, ו מרק הודו תוצרת בית.
הוראות
לשבור את הפגר טורקיה כדי להתאים תנור הולנדי 6 ליטר.
מוסיפים מים, מלח, פלפל, תיבול עופות ועלה דפנה.
חום לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 1 שעה 30 דקות.
לרפרף את כל שאריות שעולה אל פני השטח.
הסר עצמות, בשר עלה דפנה מן מרק; מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מעצמות לחתוך לחתיכות בגודל ביס; להפריש. להיפטר מעצמות ועלי דפנה.
מוסיפים בשר הודו לחתוך מעצמות מרק; מערבבים שעורה.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים גזר, בצל, סלרי ו -3 כוסות הודו מבושל. מבשלים חשפו 20 עד 25 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם, עד ירקות ושעורה במכרז. מוסיפים פטרוזיליה.