מרק הומיני וחזיר עם רוטב ארבול צ'ילה
אם יש לך hominy, צנוניות, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק הומיני וחזיר עם רוטב ארבול צ'ילה, סלסה דה ארבול, ו קלוי צ'ילה De Árbol ו Tomatillo סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שיני שום במחבת קטנה כבדה מעל חום בינוני-נמוך עד שמתחילים לרכך ולהשחיר כתמים, מפנה מדי פעם, על 15 דקות. מגניב לקלף שום.
הוסף זרעי שומשום לאותו מחבת. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הזהב, על 6 דקות.
מוסיפים זרעי שומשום לאותה קערה.
שלב צ ' ילי 2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית.
בואו לעמוד עד צ ' יילס לרכך ומים קרים, על 2 שעות.
ניקוז, שומר נוזל ספוג. קוצצים צ ' ילי ומניחים בבלנדר עם זרעים.
להוסיף 1 כוס שמור השריית נוזל; מחית עד כמעט חלקה.
מוסיפים allspice, שום, זרעי שומשום; מחית עד חלקה, הוספת נוזלים יותר השריה על ידי 1/4 כוסuls כדי רסק דק אם תרצה.
יוצקים מחית לתוך מסננת להגדיר מעל קערה; לחץ על מוצקים מסננת כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר עבור רוטב.
מניחים רגלי חזירים, חתיכות חזיר ללא עצמות, ועצמות צוואר בסיר גדול מאוד.
הוסף 12 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ברפרוף כל קצף אפור מפני השטח.
מוסיפים שום ומלח; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים שנחשף עד חזיר הוא רך, על 1 שעה 45 דקות. באמצעות מלקחיים, העברת רגלי חזירים, חתיכות חזיר ללא עצמות, ועצמות לקערה. מגניב.
משוך בשר בגושים קטנים מרגלי חזירים ועצמות צוואר; להשליך עצמות וסחוס. חתיכות חזיר ללא עצמות לגסות בגסות. להחזיר את כל הבשר מרק בסיר.
הוסף hominy; מרק ומבשל 20 דקות כדי למזג טעמים, ברפרוף כל קצף מפני השטח. מרק העונה לטעם עם יותר מלח. (רוטב ומרק יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. כיסוי ורוטב צ ' יל. מרק מגניב מעט. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מרק לפני ההגשה.)
מרק מצקת לתוך קערות. להעביר רוטב, לימונים, כרוב, בצל, צנוניות לצד להוסיף מרק.
* רזה, אדום, 3 אינץ 'ארוך יבש צ' ילה כי הוא חם מאוד.