אם יש לך hominy, צנוניות, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק הומיני וחזיר עם רוטב ארבול צ'ילה, סלסה דה ארבול, ו קלוי צ'ילה De Árbol ו Tomatillo סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל שיני שום במחבת קטנה כבדה מעל חום בינוני-נמוך עד שמתחילים לרכך ולהשחיר כתמים, מפנה מדי פעם, על 15 דקות. מגניב לקלף שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הוסף זרעי שומשום לאותו מחבת. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים זרעי שומשום לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
שלב צ ' ילי 2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בואו לעמוד עד צ ' יילס לרכך ומים קרים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 12 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ברפרוף כל קצף אפור מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים שום ומלח; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים שנחשף עד חזיר הוא רך, על 1 שעה 45 דקות. באמצעות מלקחיים, העברת רגלי חזירים, חתיכות חזיר ללא עצמות, ועצמות לקערה. מגניב.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הוסף hominy; מרק ומבשל 20 דקות כדי למזג טעמים, ברפרוף כל קצף מפני השטח. מרק העונה לטעם עם יותר מלח. (רוטב ומרק יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. כיסוי ורוטב צ ' יל. מרק מגניב מעט. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מרק לפני ההגשה.)