קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון

מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון
מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון דורש כ -6 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 161 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוק בקר בשרי, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. נסו מרק חתונה איטלקי , מרק חתונה איטלקי ומרק חתונה איטלקי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים 2 כפיות שמן צמחי בסיר גדול וכבד על אש גבוהה; פרוסת שוק בקר חומה בשמן חם עד שהיא צרובה ומשחימה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שוק בקרשוק בקר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, מים, עלה דפנה, 3 שיני שום קלופות וגרגרי פלפל שחור; מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם והציר מקבל צבע חום, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הוסף עוד מים אם רמת ציר הבקר יורדת מתחת לכ-5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מניחים את צלעות הבקר במקפיא עד שהן יציבות וקרה מאוד, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנוס אדום, זרעים ופרוס דקג'לפנוס אדום, זרעים ופרוס דק
5
חותכים בשר לקוביות ומחזירים למקפיא עד כמעט קפוא, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
טורפים בקערה ביצה עם פטרוזיליה, 2 שיני שום ושמנת. מערבבים פנימה פירורי לחם ו-1/4 כוס גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים קוביות בקר קפואות חלקית למעבד מזון ומקציפים עם 1/3 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל שחור עד שהבשר נטחן גס, 5 עד 10 פולסים. דופקים פנימה את תערובת פירורי הלחם עד שהתערובת טחונה דק, כ-5 פולסים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מעבירים את הבשר לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מסננים ציר בקר לתוך סיר מרק גדול, זורקים את בשר הבקר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מערבבים ציר עוף לציר בקר וטורפים פנימה רסק עגבניות. מביאים את תערובת המרק לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים קייל לתוך מרק; מבשלים את הקייל עד לריכוך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלאי בשרמלאי בשר
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
גורפים 2 כפיות מנות מתערובת הבשר ומגלגלים לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
יוצקים פסטינה למרק המבעבע, מבשלים 5 דקות ומוסיפים בעדינות קציצות. מבשלים עד שהקציצות מוכנות ורכות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
PastinaPastina
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
13
מגישים בקערות מעוטרות בקורט פלפל שחור או פיזור גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1באט מומסthick slice meaty beef shank with bonethick slice meaty beef shank with bone0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צלעות בקר קצרות ללא עצמותצלעות בקר קצרות ללא עצמות541 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם רכיםפירורי לחם רכים43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר קצוץ גסגזר קצוץ גס34חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלרי קצוץ גססלרי קצוץ גס9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1ביצה מוכהביצה מוכה11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמנת מתוקהשמנת מתוקה1חבורהכרוב, גבעולים הוסרו ועלים קצוצים בגסותכרוב, גבעולים הוסרו ועלים קצוצים בגסות53חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל קצוץ גסבצל קצוץ גס57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pastina (tiny star-shaped pasta) or other tiny pastapastina (tiny star-shaped pasta) or other tiny pasta0חתיכות טופי הית' ברמלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת