מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון דורש כ -6 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 161 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוק בקר בשרי, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. נסו מרק חתונה איטלקי , מרק חתונה איטלקי ומרק חתונה איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן צמחי בסיר גדול וכבד על אש גבוהה; פרוסת שוק בקר חומה בשמן חם עד שהיא צרובה ומשחימה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שוק בקר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, מים, עלה דפנה, 3 שיני שום קלופות וגרגרי פלפל שחור; מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם והציר מקבל צבע חום, 4 עד 5 שעות.
מניחים קוביות בקר קפואות חלקית למעבד מזון ומקציפים עם 1/3 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל שחור עד שהבשר נטחן גס, 5 עד 10 פולסים. דופקים פנימה את תערובת פירורי הלחם עד שהתערובת טחונה דק, כ-5 פולסים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1-1/2 כוסות בירה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מעבירים את הבשר לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מסננים ציר בקר לתוך סיר מרק גדול, זורקים את בשר הבקר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
מערבבים ציר עוף לציר בקר וטורפים פנימה רסק עגבניות. מביאים את תערובת המרק לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים קייל לתוך מרק; מבשלים את הקייל עד לריכוך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כרוב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות