מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון דורש כ -6 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 161 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוק בקר בשרי, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. נסו מרק חתונה איטלקי , מרק חתונה איטלקי ומרק חתונה איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן צמחי בסיר גדול וכבד על אש גבוהה; פרוסת שוק בקר חומה בשמן חם עד שהיא צרובה ומשחימה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
שוק בקר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, מים, עלה דפנה, 3 שיני שום קלופות וגרגרי פלפל שחור; מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם והציר מקבל צבע חום, 4 עד 5 שעות.
טורפים בקערה ביצה עם פטרוזיליה, 2 שיני שום ושמנת. מערבבים פנימה פירורי לחם ו-1/4 כוס גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
דובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספים
7
מניחים קוביות בקר קפואות חלקית למעבד מזון ומקציפים עם 1/3 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל שחור עד שהבשר נטחן גס, 5 עד 10 פולסים. דופקים פנימה את תערובת פירורי הלחם עד שהתערובת טחונה דק, כ-5 פולסים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
מעבירים את הבשר לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מסננים ציר בקר לתוך סיר מרק גדול, זורקים את בשר הבקר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מערבבים ציר עוף לציר בקר וטורפים פנימה רסק עגבניות. מביאים את תערובת המרק לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים קייל לתוך מרק; מבשלים את הקייל עד לריכוך, כ-15 דקות.