קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון

מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון
מרק החתונה האיטלקי של השף ג'ון דורש כ -6 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 161 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוק בקר בשרי, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , שהוא מוצק. נסו מרק חתונה איטלקי , מרק חתונה איטלקי ומרק חתונה איטלקי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים 2 כפיות שמן צמחי בסיר גדול וכבד על אש גבוהה; פרוסת שוק בקר חומה בשמן חם עד שהיא צרובה ומשחימה משני הצדדים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
שוק בקרשוק בקר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, מים, עלה דפנה, 3 שיני שום קלופות וגרגרי פלפל שחור; מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם והציר מקבל צבע חום, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הוסף עוד מים אם רמת ציר הבקר יורדת מתחת לכ-5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4
מניחים את צלעות הבקר במקפיא עד שהן יציבות וקרה מאוד, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
5
חותכים בשר לקוביות ומחזירים למקפיא עד כמעט קפוא, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
טורפים בקערה ביצה עם פטרוזיליה, 2 שיני שום ושמנת. מערבבים פנימה פירורי לחם ו-1/4 כוס גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מניחים קוביות בקר קפואות חלקית למעבד מזון ומקציפים עם 1/3 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל שחור עד שהבשר נטחן גס, 5 עד 10 פולסים. דופקים פנימה את תערובת פירורי הלחם עד שהתערובת טחונה דק, כ-5 פולסים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מעבירים את הבשר לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
מסננים ציר בקר לתוך סיר מרק גדול, זורקים את בשר הבקר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מערבבים ציר עוף לציר בקר וטורפים פנימה רסק עגבניות. מביאים את תערובת המרק לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים קייל לתוך מרק; מבשלים את הקייל עד לריכוך, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
11
גורפים 2 כפיות מנות מתערובת הבשר ומגלגלים לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
12
יוצקים פסטינה למרק המבעבע, מבשלים 5 דקות ומוסיפים בעדינות קציצות. מבשלים עד שהקציצות מוכנות ורכות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
PastinaPastina
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
13
מגישים בקערות מעוטרות בקורט פלפל שחור או פיזור גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים