מרק הנקניקיות האיטלקי הטוב ביותר
מרק הנקניק האיטלקי הטוב ביותר הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 2233 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עגבניות, פסטת פטוצ'יני תרד, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . עם כפית נסו מרק נקניק איטלקי, מרק נקניק איטלקי, ו מרק נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לבשל נקניק מעל חום בינוני עד חום.
הסר עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר.
מסננים שומן מחבת, הזמנת 3 כפות.
לבשל שום ובצל בשומן שמורות במשך 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות, יין, מרק, בזיליקום ואורגנו.
מעבירים לבישול איטי ומערבבים נקניק, קישואים, פלפל, ופטרוזיליה.
כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות.
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים עד אל דנטה, על 7 דקות.
מסננים מים, ומוסיפים פסטה לבישול האיטי. מבשלים במשך כמה דקות, ומתבלים במלח ופלפל לפני ההגשה.