מרק הספגטי של אמא שלי.
מרק הספגטי של אמא שלי יכול להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, שום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . נסו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, מרק ספגטי וכדורי בשר, ו מרק ספגטי וכדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מח העצם, רסק עגבניות, בצל, שום, ועלים מפרץ לתוך סיר גדול.
יוצקים את המים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 45 דקות. לאחר 45 דקות, מערבבים את תפוחי האדמה, עגבניות חתוכות לקוביות, פטרוזיליה, אורגנו ורוזמרין. מבשלים, ערבוב מדי פעם עד תפוחי האדמה הם רק מכרז, 15 עד 20 דקות.
מערבבים ברוטב ווסטרשייר, שעועית אפויה, וספגטי. חזור לרתיחה, ומבשל עד הספגטי הוא רך, 15 עד 20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.