מרק העגבניות של ג' וסי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לך עלי דפנה, עשבי תיבול, קישואים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מאפינס שיבולת שועל, המבורגר סלמון Jammin' , ו חזיר מעוך. (מתכונים דומים).
הוראות
1
עיין בהערות לגבי בשרים ופסטה למטה.קוצצים שום ובצל, די קטן. קוצצים ירקות שנותרו לפרוסות או נתחים בגודל ביס. תשתמש בירקות שאתה ומשפחתך אוהבים. תרד טרי מעולה במרק הזה.הערה על בשרים: אם באמצעות נקניק מעושן, לחתוך לחתיכות מראש לבשל במחבת עד מעט חום. תניח בצד. אם משתמשים עוף מבושל, בשר בקר, או חזיר, פשוט נתח ולהניח בצד.שימו לב לפסטה: ג ' וסי מכניסה פסטה לא מבושלת ישירות למרק. אני לא אוהב את שלי כדי לקבל מבושל יתר על המידה אז אני מבשל אותו בנפרד (בעוד מרק מבשלים) ולהוסיף אותו מימין end.In קערה קטנה לשים את כל התבלינים, ולהניח בצד. הערה: מרק זה יהיה קצת חריף בשל אבקת קארי אז להשתמש קאיין ו chipotle ולא במשורה עד שניסית את זה ב end.To מבשלים מרק: באמצעות סיר מרק גדול, שמן חום על בינוני ואז לבשל בעדינות שום ובצל במשך 2 דקות.להפוך את החום עד בינוני גבוה ולזרוק את כל ירקות גלם / קצוצים. מערבבים ומבשלים על בינוני גבוה במשך כ 5 או 10 דקות - אני מכסה את שלי - עד ירקות מבושלים לכשלושה רבעים לעשות, ערבוב כל 2 עד 3 דקות.
מוסיפים בשר, מרק עגבניות משומר, עגבניות קצוצות, רוטב ספגטי, מים ותבלינים לסיר ומערבבים היטב.מביאים לרתיחה נמוכה / רתיחה גבוהה.אם משתמשים בפסטה לא מבושלת, הוסף עכשיו. מערבבים היטב.מבשלים כ 20 או 25 דקות - לשמור על בישול מרק בטמפרטורה גבוהה מספיק כדי לבשל את הפסטה. מערבבים מדי פעם.כאשר פסטה וירקות במרק מבושלים במלואם, מוסיפים את הפולים המשומרים ופטרוזיליה טרייה או כוסברה. אם משתמשים בפסטה מבושלת מראש, הוסף עכשיו.טעם מבחן של מרק. התאם תבלינים לפי הצורך.