מרק העגבניות של מיכאל בולקובסקי וקישואים-לחם בגבינה בגריל
מרק העגבניות של מייקל בולקובסקי וגבינת גריל לחם קישואים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2597 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, allspice, chèvre, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. האוכל הביא לך אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: סלמון בגריל וסלט קישואים של מייקל סימון, קישואים בגריל, גבינת עגבניות ועז, ו קישואים בגריל עם עגבניות מהירות - רוטב זית וגבינת פטה.
הוראות
1
מניחים את allspice, שומר, ו peppercorns בסיר בינוני על חום בינוני טוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסקווש, חומץ, סוכר ומלח ומביאים לרתיחה, מערבבים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.באמצעות מלקחיים, להעביר את הסקווש לצנצנת נקייה 1 ליטר עם מכסה הידוק העליון עם נוזל כבישה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סכין קילוף
מיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את העגבניות ומקלות הקינמון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העגבניות להתפרק, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
הסר וזרוק את מקלות הקינמון.באמצעות בלנדר, פירה המרק בקבוצות עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 2 פרוסות לחם על משטח עבודה. מורחים באופן שווה חצי מהגבינה על פרוסה אחת וחצי על השנייה. העונה עם מלח העליון עם הנותרים 2 פרוסות לחם כדי להפוך 2 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
מלח, לציפוי זכוכית
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, לא דביקה, בטוחה לתנור על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ. הטה את המחבת מעט כך שהשמן יצפה בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים את הכריכים ומבשלים עד שישבנים זהובים חום, על 3 עד 5 דקות. להעיף ולבשל עד הצדדים האחרים הם חום זהוב, על 3 עד 5 דקות יותר.
5
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד הגבינה נמסה לחלוטין, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את הכריכים להגשה plates.To מגישים:מצקת את המרק החם לקערות, לקרוע את עלי בזיליקום, ומפזרים אותם על גבי המרק.