מרק העגבניות של מיכאל בולקובסקי וקישואים-לחם בגבינה בגריל
מרק העגבניות של מייקל בולקובסקי וגבינת גריל לחם קישואים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2597 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, allspice, chèvre, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. האוכל הביא לך אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: סלמון בגריל וסלט קישואים של מייקל סימון, קישואים בגריל, גבינת עגבניות ועז, ו קישואים בגריל עם עגבניות מהירות - רוטב זית וגבינת פטה.
הוראות
מניחים את allspice, שומר, ו peppercorns בסיר בינוני על חום בינוני טוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
מוסיפים את הסקווש, חומץ, סוכר ומלח ומביאים לרתיחה, מערבבים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.באמצעות מלקחיים, להעביר את הסקווש לצנצנת נקייה 1 ליטר עם מכסה הידוק העליון עם נוזל כבישה.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומקלות הקינמון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העגבניות להתפרק, על 20 דקות.
הסר וזרוק את מקלות הקינמון.באמצעות בלנדר, פירה המרק בקבוצות עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה).
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים 2 פרוסות לחם על משטח עבודה. מורחים באופן שווה חצי מהגבינה על פרוסה אחת וחצי על השנייה. העונה עם מלח העליון עם הנותרים 2 פרוסות לחם כדי להפוך 2 כריכים.
מחממים את השמן במחבת גדולה, לא דביקה, בטוחה לתנור על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ. הטה את המחבת מעט כך שהשמן יצפה בתחתית.
מוסיפים את הכריכים ומבשלים עד שישבנים זהובים חום, על 3 עד 5 דקות. להעיף ולבשל עד הצדדים האחרים הם חום זהוב, על 3 עד 5 דקות יותר.
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד הגבינה נמסה לחלוטין, על 8 עד 10 דקות.
מעבירים את הכריכים להגשה plates.To מגישים:מצקת את המרק החם לקערות, לקרוע את עלי בזיליקום, ומפזרים אותם על גבי המרק.
מגישים עם הכריכים והחמוצים בצד.