מרק העוף והפסטינה של צ'יארלו
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ירקות חרדל קל, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית די טוב של 50%. מתכונים דומים: מרק העוף והפסטינה של צ'יארלו, מרק עוף ופסטינה, ו מרק עוף וביצה עם פסטינה.
הוראות
מניחים עוף במחבת 12 אינץ'.
מחממים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שמיץ העוף צלול כאשר חותכים את מרכז החלק העבה ביותר (170 מעלות פרנהייט).
בינתיים, בסיר 5 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים.
מסננים עוף, שומרים מרק; מניחים עוף בצד. מרק זן; להוסיף ירקות. מערבבים את קרטון המרק שנותר, העגבניות,המלח, הפלפל ועלי הדפנה לסיר.
מחממים לרתיחה. מערבבים פנימה פסטה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15 דקות.
לגרוס או לחתוך עוף לחתיכות בגודל ביס; הוסף למרק. מערבבים ירקות רק עד נבול.
מגישים עם זילוף פלפל גרוס טרי נוסף והגבינה.