מרק הצדפות המדהים של סינדי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, גזר, תערובת מרק כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק צדפות.
הוראות
מניחים את הבייקון בסיר גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד טחון ושחמה, כ -10 דקות.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת, משאיר את הטפטוף בסיר. תניח את הבייקון בצד. מערבבים את תפוחי האדמה וגזר לשומן בייקון. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים את המיץ מן הצדפות לתוך הסיר, ולהוסיף מספיק מים רק כדי לכסות את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, 10 עד 15 דקות.
מערבבים בעדינות את מרק הכרישה לתוך תפוחי האדמה עד שלא יישארו גושי מרק. מערבבים את הצדפות, בייקון שמורות, וחצי שמנת. מבשלים ומערבבים עד צ ' אודר חוזר ומבשלים, על 10 דקות יותר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.