קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

מרק ויסקי

מרק ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל מרק ויסקי. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 346 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 101 אוהדים. אם יש לכם שוק כבש, גזר, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: מרק ויסקי, מרק ויסקי, ו מרק ויסקי.

הוראות

1
שוק כבש העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
2
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים צלעות כבש ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב על כל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
4
הסר שאנקס ולהניח בצד.
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים שום ועלי דפנה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
להוסיף מרק ולחזור שאנקס לסיר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות, ומבשלים עד שקי כבש רכים ובשר מתרחק מהעצם, על 2 שעות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לתת מרק קריר לחלוטין לילה במקרר, לגרד את השומן, ולחזור לחמם למחרת. אחרת, שומן רזה עם מצקת או כף גדולה ולהמשיך לשלב
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר את השוקיים מן המניה, ופעם מגניב מספיק כדי לטפל בעדינות להסיר את הבשר מן העצמות לקרוע לחתיכות בגודל ביס. שמור. החזירו את המניה לרתיחה והוסיפו גזר, גזר לבן, תפוח אדמה ושעורה. מבשלים עד שעורה מכרז, על 25 דקות ואז לחזור בשר מגורר לסיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מערבבים בטרקלין ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעורהשעורה
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף