מרק זוקיני-חמאה עם פסטו גרגיר הנחלים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מרק עוף עם פחות נתרן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו גרגיר נחלים-מרק חלב, מרק קישואים וגרס, ו קישואים ומרק גרגיר הנחלים מדיאטת הגמילה של ד " ר היימן במשך 10 ימים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את המרק, לחמם סיר גדול על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף כרישה וסלרי; לטגן 4 דקות.
להוסיף קישואים; סאוט 5 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. כיסוי חלקי, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד קישואים הוא רך מאוד.
מניחים חצי תערובת קישואים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה בינונית. חזור על הנוהל עם תערובת קישואים נותרת. מערבבים בחמאה, מלח ופלפל.
כדי להכין פסטו, הנח גרגיר הנחלים ושאר החומרים בבלנדר; לעבד עד חלקה (להוסיף יותר מים במידת הצורך).