מרק חג המולד של כרוב כבוש סלובקי
מרק חג המולד כרוב כבוש סלובקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשזיפים מיובשים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחים אפויים עם שזיפים מיובשים, קינמון וג'ינג'ר כמו קינוח. זה מושלם עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה נהדר. נסו מבשלים את הספר: מרק כרוב כבוש סלובקי, מרק פטריות חג המולד הסלובקי, ו מרק כרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הכרוב הכרוב, מרק העוף, גרגרי הפלפל, עלי הדפנה, המלח והפטריות לסיר גדול ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הנקניקיות ואת כל חתיכת בשר חזיר.
תן לזה להתבשל על אש בינונית במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים את השזיפים לאחר השעה הראשונה.
מוציאים את הבשר מהמרק ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לבהירות.
מפזרים את הקמח והפפריקה מעל הבצל; מבשלים ומערבבים דקה. מערבבים בהדרגה את המים בעזרת מזלג כך שלא ייווצרו גושים. מביאים לרתיחה, ומאפשרים להתעבות.
יוצקים לסיר המרק. קוביה את הנקניקייה והחזיר, ומערבבים למרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות.
להגשה, מצקת לקערות, ומעליה בובת שמנת חמוצה.