מרק חומוס עדשים
מרק חומוס עדשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח, עגבניות שימורים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו עדשים ומרק חומוס, עדשים אדומים, צ'ילי ומרק חומוס, ו עדשים אדומים, חומוס ומרק צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -10 דקות. מערבבים את הזנגביל, כורכום, קינמון, מלח, פלפל, ועדשים.
מוסיפים את המים והעגבניות לסיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד העדשים הם מכרז, 25 עד 30 דקות.
מוסיפים את החומוס ומבשלים 5 דקות יותר. מערבבים בכוסברה או פטרוזיליה.
מוסיפים שתי כוסות כרוב מגורר וחצי כוס מים נוספת יחד עם העגבניות.: השתמש זעפרן במקום כורכום.
המלצת יין: איזה שילוב זה צלחת gewrztraminer יעשה. הגוף המלא של היין יעמוד עד המרק, ואת המשחק המורכב של תבלינים בין היין והמרק ישמור אותך מוקסם. היין יכול להיות מוושינגטון או מאלזס, אבל הוא צריך להיות יבש.