מרק חם וחמוץ
מרק חם וחמוץ יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 106 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לך שרימפס, שמן canolan, חומץ אורז מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו מרק חם וחמוץ, ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ, ו סלט עוף חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר; לטגן 30 שניות או עד ריחני.
להוסיף פטריות; לטגן 1 דקה. מערבבים במרק, הבא 5 מרכיבים, וממרח צ ' ילי, אם תרצה, ולהביא לרתיחה.
מערבבים שרימפס ואפונה שלג, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד.
להוסיף תערובת קורנפלור, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט.
יוצקים ביצה, ערבוב לאט בכיוון אחד.