זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים, עד שהתרככו מעט, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להוסיף חצי שום 1 כפית כל רוטב ווסטרשייר ומרווה; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את מרק העוף, 3 כוסות מים וקליפה פרמזן ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני ומבשל עד הירקות מכרזים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
בינתיים, מערבבים את החזיר, פירורי לחם, 1 כף פרמזן מגוררת, את השום שנותר ואת 1 כפית כל רוטב ווסטרשייר ומרווה בקערה. טופס לתוך כדורי בשר 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום גויה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא את המרק לרתיחה. מערבבים את orzo ומבשלים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
7
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עד שהם מוצקים לצוף למעלה, על 4 דקות יותר. מערבבים את התרד ומבשלים עד נבול, על 1 יותר דקה. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.