מרק טלה ושעורה
מרק טלה ושעורה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שעורה פנינה, בצל, שאנקס כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: מרק טלה ושעורה, טלה לבבי ומרק שעורה, ו תבשיל כבש חרס עם שעורה.
הוראות
מניחים שנקס בסיר איטי ומוסיפים חצי גזר, סלרי ובצל.
יוצקים מרק, מכסים ומבשלים על נמוך עד רך, על 8 שעות.
הסר את השוקיים על מגש, לכסות בנייר כסף ולשמור בקירור. מסננים נוזל לתוך קערה גדולה. מכסים ומקררים במשך 5 שעות או לילה. כאשר הנוזל מתקרר, להסיר שכבה מוצקה של שומן שנוצר על גבי.
הסר בשר מן השוקיים, להשליך את כל השומן ואת הסחוס.
חותכים כבש לחתיכות קטנות.
יוצקים נוזל defatted לתוך סיר גדול.
מוסיפים גזר שנותר, סלרי ובצל. מערבבים כבש ושעורה. מביאים לרתיחה על חום גבוה. הפחת את החום לגובה בינוני ובשל עד שהירקות והשעורה יהיו רכים, כ-30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה, ומגישים חם.