מרק ירקות בסגנון של נאפולי: Cianfotta
מרק ירקות בסגנון נאפולי: Cianfotta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך חצילים, פלפלים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו מרק ירקות בסגנון של נאפולי: Cianfotta, מתכון קיצי ירקות Cianfotta, ו קישואים במרינדה בסגנון נאפולי (מתכונים דומים).
הוראות
לנקות ולחתוך את כל "ורדורה" (כולל פלפלים, עגבניות, פריחת קישואים, פלפל צ 'ילי) לקוביות 1/2 אינץ'. הקפד לעשות את פלפלים צ ' ילי האחרון ולנקות את הסכין שלך קרש חיתוך ביסודיות לאחר קיצוץ אותם.
בסיר 12 עד 14 אינץ 'עם צדדים 3 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיף את השום והבצל וקריר עד חום זהוב בהיר, על 5 דקות.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים עד חום זהוב בהיר על כל הצדדים, על 5 דקות יותר.
מוסיף את שאר הירקות ולתת לבשל עד רך, על 15 דקות יותר.
התחל להוסיף את המניה, לאט לאט. מביאים את המרק לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מגישים את המרק ב 4 קערות מרק מחוממות, מעוטר בזיליקום.
מוסיפים קצת פרמזן-רג ' יאנו, לפי הטעם, אם תרצה.