קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 11 דק.
מנות8
ציון בריאות33
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ירקות-בקר

מרק ירקות-בקר
מרק ירקות-בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 168 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך תערובת עשב פיקנטי, רוטב ווסטרשייר נמוך נתרן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-11 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק ירקות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח בשקית ניילון גדולה zip-top; מוסיפים קוביות סטייק. לאטום וללחוץ למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
הסר סטייק מן התיק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים סטייק ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
5
מניחים סטייק ומרכיבים שנותרו בבישול איטי 4 ליטר חשמלי; מערבבים היטב. מכסים עם מכסה; מבשלים על הגדרת חום גבוהה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
להפחית את החום לנמוך; לבשל 6 שעות או עד הבשר נעשה וירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בשרבשר