מרק ירקות ירוק עם לימון בזיליקום פסטו
מרק ירקות ירוק עם לימון בזיליקום פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שום, אורזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. נסו מרק ירקות האביב עם פסטו בזיליקום, שלושה פני ירקות עם טרגון-בזיליקום פסטו, ו בזיליקום, פרמזן ושעועית ירוקה. סלט "פסטו" (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, מחממים תנור הולנדי גדול על אש בינונית.
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת מעיל.
להוסיף כרישה, סלרי, 2 כפיות שום, ומלח; לטגן 5 דקות.
להוסיף מלאי, 1 כוס מים, קורנית. כיסוי; להביא לרתיחה.
מוסיפים אפונה ושעועית, ומבשלים, חשוף, 4 דקות. להשליך קורנית. מערבבים פסטה 1 כוס תרד.
מניחים 1 כוס תרד, בזיליקום, גבינה, קליפה, מיץ, 1 כפית שום, ו 2 כפיות שמן במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מחלקים מרק בין 4 קערות; העליון עם פסטו.