מרק כופתאות עם בייקון ואפונה שלג
מרק כופתה עם בייקון ואפונה שלג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 565 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מרק עוף, עגבניות שזיפים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בייקון, עוף ואפונה מוקפצת, סלט קולרבי עם תפוח, בייקון ואפונת שלג, ו מרק אטריות אסייתיות עם עוף ואפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי או סיר גדול על חום בינוני גבוה עד השחמה סביב הקצוות, על 5 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, חצי בצל ירוק, 1 כפית מלח והסוכר; מוקפץ 30 שניות.
מוסיפים את המרק ו 1 כוס מים; מכסים ומביאים לרתיחה. בינתיים, לשלב את עמילן תירס ו 3 כפות מים בקערה קטנה.
מוסיפים את שמן שומשום 1 כפית פלפל ומערבבים לשלב.
מוסיפים את אפונה שלג, עגבניות, גרגר מים וכופתאות לתערובת מרק רותח. מערבבים שוב את תערובת קורנפלור ומוסיפים למרק. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכופתאות רכות ואת המרק מתעבה מעט, 3 עד 5 דקות. מערבבים את הבצל הירוק הנותרים ומתבלים עם פלפל.