מרק כרוב ותפוחי אדמה פורטוגזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק כרוב ותפוחי אדמה פורטוגזית. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, ירקות לפת, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק תפוחי אדמה וכרוב פורטוגזי, מרק תפוחי אדמה כרוב נקניק פורטוגזי, ו מרק תירס תפוחי אדמה עם כרוב ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף kielbasa; לטגן 10 דקות או עד הסוף.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים חלב, תפוחי אדמה, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך מאוד.
הסר את תערובת תפוחי אדמה מחום, והכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מערבבים בקילבסה וקייל, ומבשלים 10 דקות או עד מחומם היטב.