קרם של מרק כרובית II עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, בצל, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק כרובית שמנת, מרק כרובית שמנת, ו מרק שמנת כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמס חמאה. מערבבים בצל ושום ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים תפוחי אדמה וגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גזר
חמאה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
יוצקים מרק עוף ומביאים לרתיחה. מערבבים בכרובית, מכסים, מפחיתים חום ומבשלים עד שהירקות רכים, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
כרובית
ירק
3
הסר מהחום.
4
מחית בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון, או בסיר באמצעות בלנדר טבילה. חזור לחום נמוך ומערבבים בחלב, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושרי.