מרק כרובית קלוי
מרק כרובית קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 78 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 44% וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק כרובית קלוי, מרק כרובית קלוי, ו מרק כרובית קלוי.
הוראות
חותכים את הכרובית לפרחים ומניחים אותם לתבנית אפייה גדולה המכוסה בנייר קלף או גיליון אפיית סיליקון. קל לרסס את החלק העליון של הכרובית עם שמן (אתה יכול לדלג על השמן אם אתה רוצה, אבל לצפות בזהירות לשריפה).
מפזרים את פלחי הבצל והשום על גבי הכרובית, מרססים קלות בשמן זית וחוזרים לתנור. מבשלים 20-25 דקות נוספות, ערבוב פעם באמצע. בעוד הירקות נצלים, מחממים את מרק הירקות ומוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום. לבשל מכוסה על נמוך מאוד עד כרובית מוכנה.
מוסיפים את תערובת הכרובית למרק. רסק אותו, בקבוצות, בבלנדר עד חלקה מאוד. להחזיר אותו לסיר ולהוסיף את מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים במשך 10 דקות. ממש לפני ההגשה, מוסיפים כמה טיפות של שמן כמהין, אם תרצה. מצקת לתוך קערות ומגישים, זרועים פפריקה ספרדית מעושנת.