תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק כרובית קר עם בייקון קרוטונים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 930 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו קריספי להחליק עם כרובית, בייקון, צלפים, קרוטונים, כרובית קצוץ סלט עם קרוטונים וחתיכות בייקון, ו מרק כרובית עם קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור קרוטונים: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4
מפזרים את הקורנית למעלה ומתבלים עם מלח ופלפל אם משתמשים. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
אופים עד זהב פריך, 10 עד 12 דקות. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
עבור בייקון: על תבנית אפייה אחרת, לסדר את הבייקון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד השחמה פריך, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
למרק: בסיר גדול או בתנור הולנדי, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
10
מוסיפים את הסלרי, שאלוט, 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית, ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרח
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות. מערבבים במרק העוף, קורנית וכרובית. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד הירקות מכרזים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
זיתים בשלים שלמים
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
בקבוצות, מחית את המרק במעבד מזון עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לקרר את המרק לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשרת, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
13
מצקת את המרק הצונן לתוך קערות ומקשטים עם קרוטונים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
מרק צונן
קרוטונים
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
מצקת
14
הערה של קוק: המרק יכול גם להיות מעורבב באמצעות בלנדר טבילה.