תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק כרובית קר עם בייקון קרוטונים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 930 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו קריספי להחליק עם כרובית, בייקון, צלפים, קרוטונים, כרובית קצוץ סלט עם קרוטונים וחתיכות בייקון, ו מרק כרובית עם קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור קרוטונים: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4
מפזרים את הקורנית למעלה ומתבלים עם מלח ופלפל אם משתמשים. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
אופים עד זהב פריך, 10 עד 12 דקות. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
עבור בייקון: על תבנית אפייה אחרת, לסדר את הבייקון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד השחמה פריך, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
למרק: בסיר גדול או בתנור הולנדי, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות. מערבבים במרק העוף, קורנית וכרובית. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד הירקות מכרזים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
זיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
בקבוצות, מחית את המרק במעבד מזון עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לקרר את המרק לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשרת, לפחות 2 שעות.