מרק כרישה קטיפתי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק כרישה כרובית קטיפתי עם מרווה ואגוזים קלויים קראמבל, מרק סקווש קטיפתי, ו מרק גזר קטיפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד גדול, להמס את החמאה ב 2 כפיות של שמן זית.
מוסיפים את כרישה קצוצה ובצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות. עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר.
החזר את המרק לסיר. מערבבים את החלב ואת השמנת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות להופיע סביב הקצה, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן.
במחבת קטנה, לחמם את 2 כפיות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את כרישה פרוס ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד במכרז, על 4 דקות. מצקת את המרק לתוך קערות, מקשטים עם כרישה, עירית ופטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים
1גבינת פרמזן מגוררת
עירית טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)111 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
כרישה (לבן וירוק חלקים בלבד), 9 קצוץ ו 2 חצץ פרוס דק לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
שמן זית כתית מעולה8smalls
עלי פטרוזיליה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
תפוחי אדמה אדומים, קלופים וקצוצים8קצת קישואים קצוצים
מלח ופלפל לבן טחון טרי4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
חמאה ללא מלח9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 כוס גריסי פנינה לבנים41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
בצל לבן, קצוץ