מרק לחם של עקרת חווה: Cialledd'alla Contadina
מרק הלחם של אשתו: Cialledd ' alla Contadina עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 629 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, סלק ירוק, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו Fagiano alla Contadina: פסיון, סגנון חקלאי, עוף כמו אשת החוואי היה עושה: פולו אלה קונטדינה, ו נגיסות עגבניות-בזיליקום עם קונטדינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק גדול מעל חום גבוה, מחממים את שמן הזית ומרככים את הבצל והשום, אך אינם מאפשרים להם להשחים.
מוסיפים את תפוחי האדמה, ואז את מלח הים, פתיתי פלפל, וירקות, ערבוב טוב.
מוסיפים את המים ואת עלה דפנה ומבשלים 15 דקות, או עד תפוחי אדמה במכרז. להשליך עלה דפנה.
מגישים בקערות גדולות עם לחם לצד גבינה מגוררת מעל.