קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

מרק לחם של עקרת חווה: Cialledd'alla Contadina

מרק לחם של עקרת חווה: Cialledd'alla Contadina
מרק הלחם של אשתו: Cialledd ' alla Contadina עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 629 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, סלק ירוק, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו Fagiano alla Contadina: פסיון, סגנון חקלאי, עוף כמו אשת החוואי היה עושה: פולו אלה קונטדינה, ו נגיסות עגבניות-בזיליקום עם קונטדינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מרק גדול מעל חום גבוה, מחממים את שמן הזית ומרככים את הבצל והשום, אך אינם מאפשרים להם להשחים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, ואז את מלח הים, פתיתי פלפל, וירקות, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ירוקירוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
מוסיפים את המים ואת עלה דפנה ומבשלים 15 דקות, או עד תפוחי אדמה במכרז. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מגישים בקערות גדולות עם לחם לצד גבינה מגוררת מעל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון