מרק ליניון (מרק בצל צרפתי)
המתכון מרק L ' Oignon (מרק בצל צרפתי) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -46 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו Soupe A L ' Oignon Au Fromage (מרק בצל צרפתי), מרק בצל צרפתי (Soupe à L ' Oignon Gratinée), ו Soupe À l ' oignon Gratinée (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מכסה חלקית, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים סוכר ופלפל; מבשלים, חשופים, עד חום זהוב עמוק (כ -35 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים בצל עם קמח; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק, מים ויין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים רוטב ווסטרשייר; מערבבים היטב.
מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול; מטגנים במשך 2 דקות או עד קלוי, הופכים לאחר 1 דקה.
מחלקים מרק באופן שווה בין כל אחד 4 קערות מרק בטוח. למעלה כל מנה עם פרוסת לחם 1 פרוסת גבינה 1.
מניחים קערות מרק על מחבת ג ' לי רול; מטגן במשך 4 דקות או עד צמרות הם חום זהוב בועות גבינה.