מרק מינסטרונה עם נקניק מתוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 100 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1848 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שומר נורה, סלרי, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו תזונה מאוזנת: מרק מינסטרונה עם נקניק הודו ושומר, Minestrone נקניק, ו נקניק איטלקי Minestrone (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף EVOO בסיר מרק מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף את הפסטה וטוסט עד זהב עמוק, אגוזים וריחני, ולאחר מכן להסיר את הפסטה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
למריחה על טוסט אם רוצים
3
להוסיף את 2 כפות הנותרים EVOO ולהעלות את החום קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להשחמה, ואז מעבירים את הנקניק לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
5
מוסיפים את הגזר, שומר, שום ובצל, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות. להחזיר את הנקניק לסיר ולהוסיף את השעועית ואת הנוזל ציד בלתי חוקי עוף. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר את העגבניות לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את רוזמרין וקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את המרק כדי לשלב את הטעמים. להחזיר את המרק לרתיחה, מערבבים את הפסטה הקלויה ומבשלים עד אל דנטה. מצקת את המרק לתוך קערות רדודות העליון עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
מגישים עם לחמניות ג ' בטה. הערה של קוק: אם אתה לא מגיש את המרק מיד, מגניב ולאחסן אותו במקרר לפני הוספת הפסטה. להחזיר אותו לרתיחה ולבשל את הפסטה לפי ההוראות.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
8
מניחים את העוף בסיר ומוסיפים את עלי המפרץ, גזר, סלרי, לימונים, בצל, פלפל, רוזמרין, טימין וקצת מלח. מכסים במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולגנוב את העוף במשך 1 שעה. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור והעצמות להפריד את הבשר לחתיכות בגודל ביס. מסננים את המלאי ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.