קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מינסטרונה עם נקניק מתוק

מרק מינסטרונה עם נקניק מתוק
מרק מינסטרונה עם נקניק מתוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 100 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1848 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שומר נורה, סלרי, פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו תזונה מאוזנת: מרק מינסטרונה עם נקניק הודו ושומר, Minestrone נקניק, ו נקניק איטלקי Minestrone (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף EVOO בסיר מרק מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיף את הפסטה וטוסט עד זהב עמוק, אגוזים וריחני, ולאחר מכן להסיר את הפסטה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
להוסיף את 2 כפות הנותרים EVOO ולהעלות את החום קצת.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להשחמה, ואז מעבירים את הנקניק לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים את הגזר, שומר, שום ובצל, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות. להחזיר את הנקניק לסיר ולהוסיף את השעועית ואת הנוזל ציד בלתי חוקי עוף. באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר את העגבניות לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את רוזמרין וקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את המרק כדי לשלב את הטעמים. להחזיר את המרק לרתיחה, מערבבים את הפסטה הקלויה ומבשלים עד אל דנטה. מצקת את המרק לתוך קערות רדודות העליון עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
מצקתמצקת
7
מגישים עם לחמניות ג ' בטה. הערה של קוק: אם אתה לא מגיש את המרק מיד, מגניב ולאחסן אותו במקרר לפני הוספת הפסטה. להחזיר אותו לרתיחה ולבשל את הפסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
8
מניחים את העוף בסיר ומוסיפים את עלי המפרץ, גזר, סלרי, לימונים, בצל, פלפל, רוזמרין, טימין וקצת מלח. מכסים במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולגנוב את העוף במשך 1 שעה. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור והעצמות להפריד את הבשר לחתיכות בגודל ביס. מסננים את המלאי ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.