צריך מרק צמחוני? מרק דלעת חורף יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. ראש לחנות ולקחת שן שום, פלפל, חצי וחצי שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מרק סקווש חורף, מרק סקווש חורף, ו מרק סקווש חורף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול הקפיצו את הסלרי, הבצל והשום בחמאה עד שהם רכים. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את המרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה את הדלעת, הפטרוזיליה, המלח, המלוחים, הרוזמרין ואגוז המוסקט והפלפל. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות או עד לחימום. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
סכין קילוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים לתבנית ומחממים. מערבבים בהדרגה שמנת. מבשלים 5 דקות יותר, תוך ערבוב מדי פעם.