מרק סרפד
מרק סרפד הוא מתאבן שמגיש 4. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 527 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: מרק סרפד, מרק סרפד, ו מרק סרפד.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הכרישה ותפוח האדמה ומבשלים 10 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
מוסיפים את המניה ומבשלים עוד 10-15 דקות עד שתפוח האדמה רך.
מוסיפים את עלי הסרפד, מבשלים במשך 1 דקות לנבול, ואז למזג את המרק. מתבלים לפי הטעם, ומערבבים את החמאה והשמנת.
מגישים את המרק טפטף עם שמן נוסף ומפוזר עם פרחי סרפד מתים, אם יש לך אותם.