מרק סרפד צורב
מרק סרפד צורב נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש מרק זה 77 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לכם אורז בסמטי, מלח, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו מרק סרפד צורב, סרפד צורב של Dh לטגן, ו סרפד צורב פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עם 2 כפיות מלח. זרוק את הסרפדים צורבים, ומבשלים 1 עד 2 דקות עד שהם מתרככים. זה יסיר את רוב העוקץ.
מסננים במסננת, ולשטוף עם מים קרים. לקצץ את כל גבעולים קשים, ואז לקצוץ גס.
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני-נמוך, ומערבבים את הבצל. מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את האורז, מרק עוף, סרפד קצוץ. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך, על 15 דקות. מחית את המרק עם בלנדר טבילה, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.