מרק עגבניות III
צריך מרק צמחוני? מרק עגבניות III יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 139 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, רסק עגבניות, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו מרק עגבניות, מרק עגבניות, ו מרק עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, סלרי, גזר ושום. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים ומתחילים להשחים, כ-8 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה יותר, תוך ערבוב כל הזמן.
מערבבים את רסק העגבניות, מרק עוף, עגבניות, סוכר ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים 15 דקות עד הירקות הם מאוד רך.
יוצקים חצי עד שלושה רבעים של המרק לתוך בלנדר-תלוי כמה עבה אתה רוצה את זה-מילוי הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק בסיר.
להחזיר את מרק מחית לסיר ומערבבים את הקרם. מבשלים מעל חום בינוני עד המרק חם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם לפני ההגשה.