מרק עגבניות צהוב עם קרוטונים גבינת עיזים
מרק עגבניות צהוב עם קרוטונים גבינת עיזים הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם בצל, עגבניות, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 44%, המנה הזו די טובה. חמין תירס עגבניות מיובשות עם קרוטוני גבינת עיזים פריכים, מרק ברוקולי-אדממה עם קרוטונים של גבינת עיזים ג'מבו, ו מרק שמש תירס שמנת עם גבינת חלב עיזים וקרוטונים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים עגבניות, חתוכות כלפי מטה, בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה; מברישים עם 1 כף שמן.
מפזרים 2 כפיות שום והמלח, הפלפל, הרוזמרין והטימין.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד שהעגבניות רכות והקליפות חרוכות. מצננים מעט. מחק קליפות עגבניות. בבלנדר מעבדים עגבניות עד לקבלת תערובת אחידה.
בסיר גדול מטגנים בצל בשמן שנותר עד שהוא רך.
מוסיפים את השום הנותר; מטגנים עוד 1 דקה.
מוסיפים מרק וחלב; מביאים לרתיחה. מערבבים בזהירות מחית עגבניות. מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. מערבבים שמנת; מחממים (לא מרתיחים).
בינתיים, לקרוטונים, הניחו לחם על תבנית עם נייר אפייה והברישו בשמן.
אופים 5-6 דקות או עד להזהבה.
מורחים עם פסטו ומפזרים גבינת עיזים ופלפל.
אופים עוד 2 דקות. מרק מצקת לקערות ומעליו קרוטונים.