מרק עגבניות קפוא
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? מרק עגבניות קפוא יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אורגנו, בצל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה, מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות, ו מרק עגבניות עם מעיים ונקניקיות (הידוע גם בתור שאריות מרק: ממוחזר) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את עגבניות שזיף עם מים, רסק עגבניות, בצל, שום, אורגנו, פלפל אדום כתוש וסוכר מגורען. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד העגבניות רכות מאוד, על 20 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים במשך 1 דקה.
מחית את המרק בבלנדר ומעביר אותו דרך מסננת גסה לקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל שחור. מקררים את המרק עד קר, כ 1 שעה.
בינתיים, מחממים את התנור ל 37
מורחים את עגבניות הדובדבן על תבנית אפייה מעוטרת ומשליכים בשמן זית, סוכר ממתקים וקמצוץ גדול של מלח.
אופים במשך כ 10 דקות, עד העורות מתחילים להתקמט.
להעביר את העגבניות לקערה ולזרוק עם השמיר.
מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם עגבניות שרי קלויות ומגישה.