מרק עדשים Rhinelander
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם בייקון, טימין, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מרק זול. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שעועית ריינלנדר, מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, ו מרק עדשים.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את השמן, בייקון, גזר, בצל וסלרי.
לטגן במשך 5 דקות, או עד בייקון הוא פריך. מערבבים בקמח עד שהוא מומס ותערובת היא דביקה.
לאט להוסיף את המים, ערבוב כל הזמן. לאחר מכן מוסיפים את עלי המפרץ, מלח, עדשים, בסיס בשר, טימין, אגוז מוסקט, פלפל לבן ותפוחי אדמה. מערבבים הכל יחד היטב, מביאים רק לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 שעות.