מרק עדשים איטלקי לבבי
אם יש לכם שום, ביצה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: מרק עדשים לבבי, מרק עדשים לבבי, ו מרק עדשים לבבי.
הוראות
מניחים עדשים בסיר עם 3 כוסות מים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או עד למכרז.
להביא אורז ו 1 1/3 כוס מים להרתיח בסיר. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני. בקערה, לשלב את בשר טחון, ביצה מוכה, שום, 1 כף גבינת פרמזן, פטרוזיליה, פירורי לחם, מלח ופלפל. טופס תערובת בשר טחון לתוך כדורי 1 אינץ'.
מניחים כדורי בשר במחבת ומבשלים 5 דקות או עד חום שווה.
בסיר גדול, להביא את רוטב עגבניות 4 כוסות מים לרתיחה.
להעביר את כדורי הבשר השחומים לסיר.
מערבבים עדשים ואורז מבושלים. לחזור לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות.
מפזרים גבינת פרמזן שנותרה לשרת.