קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות31
סוגי מאכליםסלט
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי

מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי
מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מים חמים, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט תאריך וסלרי, סלרי ומרק גזר לבן עם בצל ירוק-כדורי מצות שמיר, ו עדשים קוויאר צרפתי, ארוגולה וסלט שורש סלרי.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. הגדר בצד
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שים את רסק העגבניות ו 7 ליטרים (6.6 ק " ג) מים קרים בקומקום שאינו מגיב גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מקציפים מדי פעם כשהמים מגיעים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה ומבשלים בערך 1 שעה,או עד שהוא מצטמצם בכ רבע. (
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר מהחום אם הבצלים אינם מוכנים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
בינתיים, לשטוף את הכוסברה והפטרוזיליה היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
5
חותכים את הבצלים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
שים את החתיכות במעבד מזון ודופק עד שהם הופכים לדייסה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
הוסף כמה שיותר עשבי תיבול כמו להתאים למעבד המזון. דופק את המכונה, הוספת כמויות קטנות של מים קרים במידת הצורך כדי לאפשר את הלהב ספין. ככל שהעשבי תיבול יורדים בנפח, מוסיפים את שאר עשבי התיבול ואת עלי הסלרי וממשיכים לדופק. עצור מעת לעת כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי ולערבב את עשבי תיבול כדי להפיץ אותם. הפעל את המכונה עד 10 דקות, עד שהתערובת כמעט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצוייםאשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
להעביר את התערובת לסיר גדול ומערבבים בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים את 5 הכוסות הנותרות (1.2 ק " ג) מים קרים לבצל ומביאים לרתיחה עדינה על חום גבוה, ואז מפחיתים את החום ומרתיחים בעדינות במשך כשעה או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מערבבים את תערובת הבצל לתוך הקומקום, לחזור לרתיחה, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות, ברפרוף כל זיהומים שעולה לראש, עד המרק מופחת על ידי כשליש רק מעל 4 ליטרים (4 קילוגרמים).
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
חותכים חתך לאורך צד אחד של כל תאריך, לפתוח אותו כפי שהיית ספר, ולהסיר את הבור.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
2
חותכים את התאריכים לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לרצועות 4. שימוש בקצות האצבעות שלך, לעצב כל רצועה לכדור מחוספס. אם אתה שומר את צד העור פונה החוצה, הכדור יהיה פחות דביק יחזיק יחד טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
3
יוצקים בריכה רדודה של שמן זית לתוך קערה קטנה. לשפשף קצת שמן על מרכז כף יד אחת, לשים כדור תאריך על זה, ולהשתמש באצבע המורה של היד השנייה שלך לגלגל את התאריך לכדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
תאריכיםתאריכים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
שים את הכדור בקערת השמן, וחזור עם שאר התאריכים, הוספת שמן יותר לקערה לפי הצורך כדי לשמור על כדורי תאריך מכוסה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שים את העדשים בסיר, להוסיף 6 כוסות (1.4 ק " ג) מים קרים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את העדשים במשך 10 עד 12 דקות, ערבוב אותם מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מים קרים. תטעם עדשים. כאשר הם החלו לרכך אבל עדיין המשרד במרכז, לנקז אותם מסננת בסדר, לשטוף אותם עם מים קרים, להטביע אותם בקערת מים קרים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
הסר את גבעולי הסלרי החיצוניים הקשים ושומר אותם לשימוש נוסף. צבטו את העלים מהגבעולים הפנימיים והניחו את העלים בקערת מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חותכים את הגבעולים לקוביות 1/8 אינץ'; אתה צריך 1 כוס (120 גרם).
3
שים את הסלרי לקוביות בקערה קטנה, לזרוק עם שמן זית ופטרוזיליה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
לאחר שהמרק הצטמצם, מוסיפים את העדשים; שומרים על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
2
לטאטא יחד את הקמח, מים, ושמרים בקערה קטנה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד קצף מבעבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מקציפים כל הזמן, מוסיפים את תערובת הקמח למרק, ואז מערבבים עם כף עץ שטוחה, מגרדים את תחתית הסיר, כפי שאתה מביא את המרק לרתיחה מעל חום בינוני. (חום גבוה יכול לגרום לקמח להידבק לתחתית הסיר.) מבשלים את המרק בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, מסירים את המרק מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים ומייבשים את עלי הסלרי. באמצעות 2 מרקים, טופס סלט סלרי לתוך צורת quenelle או כדורגל במקום לכיוון השוליים של כל קערת מרק. מחסנית על 8 כדורים תאריך לצד כל quenelle. (אם אתה בסופו של דבר עם כדורי תאריך נוספים, לשמור אותם במקרר ולהוסיף אותם סלטים.)
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצוייםאשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תאריכיםתאריכים
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בזהירות מצקת את המרק סביב garnishes כך קצת סלט סלרי ואת כדורי תאריך להישאר גלוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תאריכיםתאריכים
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
טפטוף חלק משמן הזית שנשאר בקערת סלט הסלרי על המרק ומקשטים עם עלי הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצוייםאשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
קטע מתוך מורד: ניו מרוקאי מאת מוראד להלו. Copyright 2011 by Mourad Lahlou; photographs copyright 2011 by Deborah Jones. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc.

מרכיבים

0חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/8 כפית שמרים יבשים פעילים (לא מהיר עולה)1/8 כפית שמרים יבשים פעילים (לא מהיר עולה)1חבורהשמור סלרי (מלמעלה)שמור סלרי (מלמעלה)35חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלים ירוקים 1 חבורה סלרי, על 3 כוסות ; גבעולים שמורים לקישוטעלים ירוקים 1 חבורה סלרי, על 3 כוסות ; גבעולים שמורים לקישוט2קבוצות(8 אונקיות/224 גרם) כוסברה, עלים וגבעולים רכים בלבד(8 אונקיות/224 גרם) כוסברה, עלים וגבעולים רכים בלבד288חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות עדשים ירוקות מיובשות, רצוי צרפתי, הרים דרך ושטף1/2 כוסות עדשים ירוקות מיובשות, רצוי צרפתי, הרים דרך ושטף12שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה27חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות שמן זית כתית נוספתכפות שמן זית כתית נוספת1חבורה(4 אונקיות/112 גרם) פטרוזיליה שטוחה, עלים וגבעולים רכים בלבד(4 אונקיות/112 גרם) פטרוזיליה שטוחה, עלים וגבעולים רכים בלבד8חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות פטרוזיליה שטוחה טחוןכפות פטרוזיליה שטוחה טחון44חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס קמח לכל המטרה1/3 כוס קמח לכל המטרה6חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסברה קרקע כףכוסברה קרקע כף8חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כמון טחון כףכמון טחון כף2חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפית ג'ינג'ר טחוןכפית ג'ינג'ר טחון3חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפית פלפל לבן טחוןכפית פלפל לבן טחון1חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כפית כורכום הקרקע1/2 כפית כורכום הקרקע12שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר12שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי27חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות מלח כשרכפות מלח כשר45חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות מיץ לימון טרי, או לטעוםכפות מיץ לימון טרי, או לטעום12תאריכי Medjoolתאריכי Medjool0חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 חוטי זעפרן כפית1/4 חוטי זעפרן כפית4חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כפיות פפריקה מתוקה1/2 כפיות פפריקה מתוקה484חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רסק עגבניות כוסות (לא להתרכז כפול)רסק עגבניות כוסות (לא להתרכז כפול)8בצל צהוב בינוני, קצוץ(7.6 ק (7.6 ק " ג) מים קרים468חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות מים חמים (כ 110°F)כוסות מים חמים (כ 110°F)680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 ק 1/2 ק " ג בצל צהוב