מרק עדשים נקניק שמנמן דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 315 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, עגבניות משומרות, קישורי נקניקיות הודו ובצל. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 63%, שהוא מוצק. נסו מרק עדשים וירקות שמנמן, מרק עדשים וירקות שמנמן, ו מרק עדשים וירקות שמנמן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים ועדשים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 18-22 דקות או עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מסננים.
3
בתנור הולנדי מבשלים את הנקניקיה, הבצל, הסלרי והגזר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
גב שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, תפוח האדמה, הטימין והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות או עד שתפוח האדמה רך. מערבבים עדשים; מחממים.