מרק עדשים עם ברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 461 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, עדשים, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, ברוקולי ראבה מרק, ו עבור חומוס, שומר, ברוקולי Rabe מרק.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מערבבים את העדשים, מים, רסק עגבניות, עלה דפנה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד העדשים הם מכרז, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עדשים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את האספסוף ברוקולי עד רק במכרז, על 5 דקות.
תשמיט את רב הברוקולי. לגרוס עשרה אונקיות של תרד גלם, escarole, או עלי סלק שוויצרי ומערבבים אותם למרק חמש דקות לפני שהוא נעשה. : מרק עדשים הוא גם טעים בכוחות עצמו, ללא כל ירקות בכלל.