מרק עדשים עם הודו מעושן
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: מרק עדשים עם הודו מעושן, הודו מעושן-מרק עדשים, ו הודו מעושן ומרק ירקות עדשים.
הוראות
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מוסיף את השום, סלרי, גזר ובצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 7 דקות.
מוסיפים את העגבניות, עלה דפנה, עדשים, הודו מעושן ו 2 ליטרים של מים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העדשים הם מאוד רך, 1 שעה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד מכרז, 10 דקות.
הסר את בשר טורקיה מן העצמות ולהחזיר אותו למרק; להשליך את העור, עצמות עלה דפנה.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים את המרק במלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות ומגישים, עובר את הגבינה ליד השולחן.