קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות50
מגזין

מרק עוף

מרק עוף
המתכון עוף גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך על 2 שעות. במנה עיקרית זו יש 830 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו רגלי עוף, בצלים, אבקה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו מרק עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את העוף מתחת למים זורמים קרים, הסרת כל שומן עודף. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה. כאשר הוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים רק מספיק מקלות עוף וירכיים כדי להתאים למחבת מבלי לגעת ולחתוך עד משחימים היטב מכל הצדדים, 8 עד 10 דקות בסך הכל. באמצעות מלקחיים, להעביר את החלקים מגש ולהניח בצד בזמן שאתה לטגן את החלקים הנותרים בקבוצות, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
3
כאשר כל העוף הוסר מן הסיר, להפחית את החום קצת ומפזרים את הקמח על טפטוף, במהירות לטאטא להתמזג. לבשל את רביכה, לטאטא כל הזמן, עד שהוא משיג צבע חמאת בוטנים, 5 עד 6 דקות. תסתכל טוב, אתה לא רוצה לשרוף את הרביכה. ברגע roux הוא הצבע הנכון, להוסיף את הירקות הקצוצים יחד עם בשר חזיר, בייקון, שום; להיזהר, כי קיטור ייווצר במגע עם רביכה חמה מאוד. להפחית את החום נמוך מאוד לטגן את התערובת בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתחילים לרכך ולתת קצת נוזל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
בוטניםבוטנים
בייקוןבייקון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
4
מוסיפים את עלי המפרץ, מלח, קאיין, פלפלים שחורים ולבנים, ותימין ומערבבים היטב כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפליםפלפלים
טימיןטימין
מלחמלח
5
להוסיף 4 כוסות ציר עוף, ערבוב היטב לערבב, ואז להחזיר את רגלי העוף לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רגל עוףרגל עוף
6
מוסיפים יותר מניה, במידת הצורך, כדי לכסות את העוף ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד שהעוף הוא מאוד רך וכמעט אבל לא ממש נופל מהעצם, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלאימלאי
עצםעצם
7
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את רגלי העוף למגש ולהניח אותם בצד. להגדיל את החום מתחת לסיר גבוה לבשל את הרוטב, חשף, עד שלה מצטמצם עקביות רוטב אור, 10 עד 15 דקות. להחזיר את העוף לסיר ומבשלים עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סירסיר
8
הסר את הסיר מן החום, מערבבים את אבקת fil, ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני העברת צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;