מרק עוף בסגנון הקאריבי עם סיד וכוסברה
מרק עוף בסגנון הקאריבי עם סיד וכוסברה נטול גלוטן, ומספק כ 23 מנות. יש מרק זה 237 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז, מלח, לשפשף קריביוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-23 דקות. נסו מרק עוף בסגנון האיים הקאריביים עם ליים וכוסברה, בסגנון מקסיקני ליים וכוסברה עוף שלם (סיר איטי), ו מרק עוף עם כוסברה-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף באופן שווה עם לשפשף הקאריביים; להפריש.
חום 1 כפית שמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל ושום. מבשלים 3 דקות או עד מכרז.
העברת תערובת לבישול איטי 5 ליטר אליפסה באמצעות כף מחורצת.
חום שנותר 3 כפיות שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה; להוסיף עוף, ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
להוסיף 1 מרק כוס למחבת, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
להוסיף מרק שנותר, רוטב adobo, הבא 4 מרכיבים לבישול איטי. לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה. הפחת את הטמפרטורה לנמוך, ובשל 3 שעות נוספות.
הסר עוף מ בישול איטי, מגניב 10 דקות.
הסר עוף מעצמות, החזרת בשר לבישול איטי. מערבבים במיץ ליים.
מגישים מרק על אורז מבושל חם; למעלה עם כוסברה, צנוניות, ושמנת חמוצה.
* השתמשנו ברוטב adobo מ צ ' ילי chipotle משומר ברוטב adobo.