מרק עוף בסיסי
מרק עוף בסיסי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שמיר, ציפורן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מרק עוף בסיסי, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו מרק קניידלך עם קציצות עוף ומרק עוף תוצרת בית.
הוראות
הסר את הקרביים מהעוף ושמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את העוף היטב לקצץ את כל עודף שומן.
חותכים את העוף ל 6 חתיכות ומניחים אותם בסיר מרק גדול.
הרבעה הבצלים עם שיני ומניחים אותם בסיר, יחד עם כל החומרים הנותרים.
מביאים לרתיחה על חום גבוה, ברפרוף את כל קצף שעולה למעלה. להפחית את החום ומבשל, מכוסה חלקית, עד העוף מבושל דרך, על 1 שעה.
הסר את חתיכות העוף מן הסיר. אם זה לא תרנגולת מבושלת, אשר יהיה קשה, שומרים את הבשר לשימוש אחר. השליכו את הירקות הגדולים ומסננים את המרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. התאם את התבלינים במידת הצורך. אפשר למרק להתקרר לטמפרטורת החדר.
אם המרק הוא לשמש מיד, לאפשר את השומן לעלות על פני השטח; ואז degrease את המרק על ידי ברפרוף את השומן עם כף מתכת או על ידי לשפוך את המרק דרך מפריד רוטב. אם זה לא לשימוש מיידי, להעביר את המרק למכל אחסון ומקרר אותו, מכוסה, עד שכבת השומן התגבשה על גבי, 4 שעות או לילה.
הסר את השומן לפני השימוש. בקירור, המרק ישמור עד 4 ימים; קפוא, עד 3 חודשים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;