קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

מרק עוף בסיר לחץ

מרק עוף בסיר לחץ
מרק עוף סיר לחץ נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת בצל, גזר, מלח כשר וכנפי עוף. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 13 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 60%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון היסודות: מרק עוף בסיר לחץ של שעה, מרק עצם חזיר (כיריים או סיר לחץ), ו איך להכין מרק עוף בסיר האיטי שלך.

הוראות

1
מניחים את כנפי העוף, הירקות, המלח וגרגירי הפלפל השחור בסיר לחץ של 7 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות הכל. אין למלא מעל קו "המילוי המרבי" של הכיריים, או 2/3 מלא. מכסים ונועלים את המכסה. מביאים ללחץ על אש גבוהה, כ -20 דקות. הפחיתו את האש לנמוכה, כך שבקושי תשמעו שריקות מהסיר. מבשלים 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. פתח בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מניחים מסננת מרופדת בד גבינה בקערה או במיכל גדול ומסננים את המרק. מחק את המוצקים. מקררים את הציר למשך הלילה, או עד שהשומן מתמצק.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
הסר את השומן. יש לאחסן בכלי אטום במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 6 חודשים.