מרק עוף וביצה עם פסטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף וביצה עם pastinan. מנה אחת מכילה 906 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מרק עוף, שמיר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק עוף ופסטינה, עוף צ'יארלו ומרק פסטינה, ו תרד ומרק פסטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את 1/4 כוס שמן זית בסיר גדול על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; מבשלים עד שהתרכך מעט, כ 5 דקות.
מוסיפים את העוף, המרק, 4 כוסות מים ומיץ 1 לימון; מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את פסטינה ומבשלים עד הפסטה מבושל ואת המרק מתעבה מעט, כ 15 דקות.
הסר את העוף; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר את העצם לגרוס לחתיכות בגודל ביס.
לטאטא את המיץ של הלימון שנותר עם כל הביצים והחלמונים בקערה בינונית עד מקציף. בהדרגה לטאטא מצקת של מרק חם לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הביצה החמה לתוך המרק ולחזור לחום בינוני-נמוך. לבשל עד שמנת, על 1 דקה. מערבבים את העוף הגרוס, תרד ושמיר, ומתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות; מקשטים עם פטה,אם תרצה.
למנה: קלוריות 425; שומן 27 גרם( רווי 6 גרם); כולסטרול 277 מ "ג; נתרן 858 מ" ג; פחמימות 18 גרם; סיבים 1 גרם; חלבון 27 גרם