מרק עוף וכופתאות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מרק עוף וכופתאות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם תערובת ביסקוויטים/אפייה, בצל, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. נסו מרק עוף וכופתאות, מרק עוף וכופתאות, ו מרק עוף וכופתאות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפזרים עוף עם מלח ופלפל. במחבת טפלון גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים עד שכבר לא ורוד.
בסיר גדול, לטאטא קמח 1/2 כוס מרק עד חלקה. מערבבים מים ומרק שנותר.
מוסיפים שעועית, בצל, גזר ומרורם. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 10 דקות.
מוסיפים עוף; מחזירים לרתיחה.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים תערובת ביסקוויט, קמח תירס וגבינה. מערבבים חלב רק עד לחות. זרוק את הבלילה ב -12 מנות על גבי המרק המבעבע. מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז הכופתה יוצא נקי.